PASTIRSKI STAN

Pastirski stan je namestitev na turistični kmetiji Vovk, ki se nahaja na območju neokrnjene narave v Halozah. Stavba stoji na lesenih kolih na robu hriba s pogledom na naravo.

Prenočišče je narejeno iz naravnih materialov kot so les, slama in ilovica. Ker je hiša zgrajena iz slamnatih bal nudi odlično izolacijo za tople poletne dni. Namestitev sestavlja pritličje z enim nadstropjem. Ima lastno kuhinjo, kopalnico, stranišče, vgrajeno pečko na drva, teraso, dva balkona, zakonsko posteljo in raztegljiv kavč za dve odrasli osebi. Največje število oseb je tako 4.

Na voljo je prostor za piknik v naravi in peko na žaru, otroško igrišče, brezplačen najem tracking koles, brezplačno streljanje z lokom in z doplačilom najem električnih koles.

Lokacija je odlična izhodiščna točka za odkrivanje naravnih in kulturnih znamenitosti Haloz ter Dravinjske doline. Tako ponuja odlično možnost aktivnega preživljanja časa (kolesarjenje, pohodništvo …).

CENIK:

– 1 odrasla oseba 64 € na noč.
– 2 odrasli osebi 98  € na noč.
– 3 odrasle osebe 132 € na noč.
– 4 odrasle osebe 156 € na noč.
– Otrok do vključno 3. leta biva brezplačno, otrok od 3. do 12. leta je po znižani ceni 15€.
– Zajtrk z doplačilom 6 € na osebo.
– Otrok do vključno 3. leta biva brezplačno, od 3. do 12. leta po znižani ceni 15€ , vključno z 12. letom naprej se plača polna cena.
– Turistična taksa znaša 1,25 € na osebo.

Hišni ljubljenčki so dovoljeni, vendar izven zaprtega prostora nastanitve, najem boksa se doplača.

Rezervacije možne preko maila [email protected], booking strani ali na vavcerji.si.